У Львівській області вироблено 161 одиниць сільськогосподарської техніки протягом першого півріччя 2013 року

У Львівській області вироблено 161 одиниць сільськогосподарської техніки протягом першого півріччя 2013 року

24.07.13 09:30 0 812
В умовах ринку технології вирощування сільськогосподарської продукції повинні бути енергоощадні, а вироблена продукція конкурентноспроможна.

Враховуючи постійне вибуття застарілої техніки з експлуатації виникає потреба зростання енергоощадної, конкурентноспроможної техніки вітчизняного виробництва для сільгосптоваровиробників області.

В даний час одним з основних виробників машин для захисту рослин є ТзДВ «Львівагромашпроект», що виробляє оприскувачі, протруювачі насіння, дезинфекційні установки. ТзДВ «Львівський завод фрезерних верстатів» виробляє комбіновані агрегати для передпосівного обробітку ґрунту з шириною захвата відповідно 2 м, 4 м і 6 метрів, насоси вакуумні для фермерських установок машинного доїння корів та запасні частини до іншої сільськогосподарської техніки.

Протягом першого півріччя 2013 року ТзДВ «Львівагромашпроект» та ТзДВ «Львівський завод фрезерних верстатів» для потреб агропромислового комплексу вироблено 161 одиниць сільськогосподарської техніки на суму 8,2 млн. гривень, 1387 вузлів та агрегатів на суму 860 тис. грн, запасних частин на суму 791 тис. грн.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 26-31.07 у Волинській ...

КОМЕНТАРІ