У Львівській області у Головному управлінні міліції провели прийом громадян

У Львівській області у Головному управлінні міліції провели прийом громадян

24.07.13 09:42 0 926
У понеділок, 22 липня, Дмитро Сергійович Неклюдов - заступник начальника ГУ МВС України у Львівській області та Сергій Зюбаненко, начальник Львівського міського управління міліції провели прийом громадян із особистих питань.

Мешканці міста мали змогу звернутись до керівників міліції із нагальними проблемами, пропозиціями та зауваженнями. Їх хвилювали питання розкриття майнових злочинів, охорони громадського порядку на вулицях міста, ходу розслідування кримінальних справ тощо.

Мешканка Страросамбірського району звернулась до керівництва міліції, аби правоохоронці розібрались із її знайомим, який запропонував їй оформити на себе кредит у розмірі 53 тисячі доларів США для придбання автомобіля. Чоловік не сплачує кредит, а жінка виглядає шахрайкою в очах банківських працівників. Правоохоронці обіцяли перевірити усі деталі цієї справи.

До керівництва із квартирною проблемо звернулась мешканка Російської Федерації. У Львові іноземка має квартиру, яку кілька років винаймала, але коли приїхала до міста, аби продати помешкання не змогла мирно домовитись із квартирантами, щоби звільнили квартиру. Тому й звернулась за допомогою до міліції.

Її справа на особистому контролі у Сергія Зюбаненка, керівник Львівського міського управління обіцяв вирішити цю проблему у найкоротші терміни.

Загалом керівництво міліції Львівщини не залишило поза увагою жодного звернення. Усі вони зареєстровані та будуть розглянуті відповідно до вимог Наказу МВС України.

Таке спілкування керівництва з пересічними громадянами надає можливість посадовій особі безпосередньо вислухати ті проблеми, які їх турбують та у межах своєї компетенції допомогти у їх вирішенні.

Відтепер такі позачергові прийоми громадян проводитимуться щотижня. Нагадаємо, що до керівництва із скаргами та пропозиціями можуть звертатись мешканці Львова та Львівщини, прийом проводитимуть щопонеділка з 16.00 години.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Основні тенденції ...

КОМЕНТАРІ