У Рівненській області мобільника та сумки було мало… Пішов за велосипедом

У Рівненській області мобільника та сумки було мало… Пішов за велосипедом

24.07.13 09:11 0 1108
Щоб помститися за суперечку, чоловік викрав сумку та мобільний телефон. Так вирішив «покарати» сусідок мешканець села Рачин, що на Дубенщині.

Про що посперечалися за чаркою мешканці села Рачин Дубенського району — достеменно невідомо. Проте, коли сусіди вночі поснули, 48-річний Григорій захотів їм помститися. Знаючи, як розташовані кімнати, він заліз у будинок через відкрите вікно.

— Пройшовши помешканням, Григорій знайшов сумку з паспортом та мобільним телефоном. Потім таким же способом вийшов з хати, — коментує начальник сектору дільничних інспекторів міліції Степан Бондар. — Вранці 34-річна Людмила, не знайшовши мобільного, зателефонувала до чергової частини міліції та повідомила про крадіжку. Хоча і сама здогадувалася, що це міг зробити Григорій.

А вже наступного дня з подвір'я 39-річної Ольги — іншої жінки, яка напередодні посперечалася з сусідом, — чоловік викрав велосипед. Як тепер стверджує зловмисник, транспортний засіб він хотів продати.

Працівники міліції встановили причетність Григорія до скоєння злочинів. За даними фактами відкрито кримінальні провадження. Наразі триває досудове розслідування. Зловмисник визнає свою вину та уже повернув жінкам їх викрадені речі.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині пройшли ...
Наступна новина: В Закарпатській області до ...

КОМЕНТАРІ