Рівненщина: на Демидівщині загинув волинський дайвер

Рівненщина: на Демидівщині загинув волинський дайвер

24.07.13 09:01 0 893
Для 52-річного Володимира із Луцька вікенд біля Демидівки закінчився трагічно. Хотів піймати до вечері свіжої риби, та цього разу із води не повернувся.

Чоловік, який є власником дачної ділянки на березі Хрінницького водосховища у селі Товпижин, понад 15 років займається дайвінгом. А тому й вирішив провести кінець тижня із сім’єю біля водойми.

Ввечері 20 липня, одягнувши професійне спорядження та взявши підводну рибальську рушницю, Володимир вирушив на риболовлю. Співмешканка Руслана залишилась із двома малолітніми дітьми біля їх будиночка, та все ж періодично наглядала за чоловіком. Коли за кілька годин його все ще не було вдома, то подумала, що він міг із кимось зустрітись. Та зранку наступного дня жінка уже забила на сполох.

Про зникнення чоловіка повідомили до Млинівського РВ УМВС. На пошуки «колеги» кинулись усі знайомі дайвери та дістали його майже через дві доби.

— Тіло потонулого чоловіка доставили в морг Млинівської центральної районної лікарні для встановлення причини смерті. За даним фактом розпочали досудове розслідування, — прокоментував ситуацію у справі начальник Млинівського РВ Валерій Романчук.

Олеся Бондарець,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ