Британці прагнуть побачити королівського нащадка

Британці прагнуть побачити королівського нащадка

24.07.13 09:01 0 997
Британці чекають на першу публічну появу немовляти, яке народилося у родині принца Вільяма і його дружини Кейт. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон у понеділок народила хлопчика. Як повідомили у Кенсінгтонсьому палаці, він з’явився на світ о 16 годині 24 хвилини за лондонським часом (це 18:24 за Києвом) і важить 3 кілограми 800 грамів.

Кейт Міддлтон народила у приватному відділенні лікарні Сент-Мері у Паддінґтоні в Лондоні. Зараз 31-річна мама і немовля залишаються в лікарні, але сподіваються залишити її .

Принц Вільям одразу після народження нащадка сказав, що «ми не могли бути щасливішими». Принц Чарльз відзначив, що він «у нестямі від радості», а прем'єр-міністр Дейвід Камерон назвав народження «важливим моментом» в британському національному житті.

Президент США Барак Обама вже привітав британців з радісною подією.

* Народженню королівського немовляти радіють у рідному містечку Кейт Міддлтон ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#ve7d94fe7aba2471e9d7f1390c357ae9c_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ЗАВАНТАЖИТИ

* Medium Quality(7 MB)

* Low Quality(4,92 MB)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Український воротар ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ