У Британії народження королівського нащадка відзначили салютами і дзвонами

У Британії народження королівського нащадка відзначили салютами і дзвонами

24.07.13 08:56 0 1052
У Великій Британії влаштували урочисті салюти з приводу народження сина герцога й герцогині Кембриджських, який буде третім у лінії наступництва британського престолу після своїх діда, принца Чарльза, й батька, принца Вільяма. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Артилерійські салюти пролунали в Лондоні: з 41 залпу у Ґрін-парку біля королівського Букінгемського палацу і з 62 залпів біля лондонського Тауеру.

А у храмі Вестмінстерського абатства в Лондоні, в якому коронують і ховають британських монархів, народження дитини відзначили ударами дзвонів, які тривали три години поспіль.

За повідомленнями, принц Вільям, його дружина Кейт і їхній син залишатимуться в лікарні в центрі Лондона, де малюк народився вчора, до сьогоднішнього вечора чи й до завтрашнього ранку.

* у Британії оголосили про спеціальний випуск ювілейних пенні зі срібла ? ? || ? 12:00:00 / -:--:-- ? ? ? ? //height correcture of the video by buttons var oVid = $("#va97f93da3b17413b881257c8ea95ac3d_h5t video"); oVid.attr("height", oVid.outerHeight(true) - $(".j_playerButtons").outerHeight(true) + "px"); // /**/ ж у Британії оголосили про спеціальний випуск ювілейних монет, пенні зі срібла, яких випустили 2013 штук. Вони призначені для дітей, які народилися у країні вчора, разом із новонародженим принцом, який іще не має імені. Батьки цих дітей мають 60 днів, щоб зголоситися по монету.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діяльність Північно – ...
Наступна новина: В першому півріччі ...

КОМЕНТАРІ