На Тернопільщині впродовж доби сталося дві автопригоди зі смертельними наслідками

На Тернопільщині впродовж доби сталося дві автопригоди зі смертельними наслідками

24.07.13 09:36 0 824
22 липня на території Тернопільської області сталося 3 дорожньо-транспортних пригоди, в результаті яких дві людини загинули та четверо травмовано.

Одна із аварій, що забрала життя людини, трапилася у селі Васильківці Гусятинського району. За попередніми даними, 34-річний водій автомобіля «Мерседес-Бенц», не впоравшись з керуванням, з’їхав на узбіччя дороги, де авто перекинулось і збило двох пішоходів. 52-річна місцева жителька від отриманих травм загинула на місці події, інша жінка, 1955 року народження, з важкими травмами доправлена до лікарні.

Для з’ясування всіх обставин дорожнього трафунку на місце події виїхала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу та слідчі відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління обласної міліції.

Працівники міліції доправили водія буса у Гусятинську районну лікарню, де медики провели його освідчення та взяли аналіз крові на вміст алкоголю. Після медичного обстеження винуватця ДТП доправили у Гусятинський райвідділ внутрішніх справ для дачі показів. У райвідділі міліції водій, який перебував у збудженому та шоковому стані, гострим предметом спричинив собі тілесні ушкодження руки та погрожував працівникам міліції, які намагалися його вгамувати. Внаслідок інциденту водій з порізами руки був доправлений до місцевої лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Дані про ДТП внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Водія, який скоїв ДТП, працівники міліції затримали в порядку статті 208 КПК України. В даний час його на підставі направлення Гусятинської районної лікарні доставили в Тернопільську обласну комунальну клінічну психоневрологічну лікарню для проведення обстеження.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ