На Тернопіллі на вимогу депутата-свободівця припинено нищення врожаю на городах козівчан

На Тернопіллі на вимогу депутата-свободівця припинено нищення врожаю на городах козівчан

24.07.13 08:45 0 1041
На вимогу депутата-свободівця, заступника голови районної ради Козівського району на Тернопільщині Олександра Лазарчука припинено нищення врожаю на городах мешканців селища міського типу Козова. Незаконні земельні роботи на городах козівчан були припинені, оскільки будівництво рову проводилося без відповідних погоджень і супроводжувалося пошкодженням урожаю, що призвело до чималих матеріяльних втрат місцевих мешканців.

"Через городи козівчан, посеред сезону вирощування, без попередньої їхньої згоди, будівельна організація розпочала прокладання футляру для проведення у ньому кабелю. На численні звернення жителів виконроб будівельної організації впевнено відповідав, що в нього є всі необхідні дозволи на проведення робіт, не припиняючи при цьому будівництва. Відповідно до звернення громади, вияснивши обставини, виявилось, що погодження на проведення даних робіт Козівська селищна рада не давала. Тож, на нашу вимогу роботи були призупинені", – зазначив голова Козівської "Свободи" Олександр Лазарчук.

Власники городів разом із депутатом районної ради від ВО "Свобода" Олександром Лазарчуком будуть звертатись у відповідні органи для відшкодувати їхніх втрат врожаю та притягнення винних осіб до відповідальности.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині мін'юст ...

КОМЕНТАРІ