У Тернополі – нові пропозиції оренди

У Тернополі – нові пропозиції оренди

24.07.13 09:39 0 843
Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області має намір передати в оренду три об’єкти держмайна у Тернополі, щодо яких надійшли заяви.

Йдеться про частину приміщень гаражів на вул. Текстильній, 30А загальною площею 105,7 кв.м, балансоутримувачем яких є міжрайонне управління водного господарства. Максимально можливий термін оренди – два роки. Мета використання – розміщення складського приміщення.

Другий об’єкт, балансоутримувачем якого є Госпрозрахункова група облдержадміністрації, знаходиться на вул. Шпитальній, 7. Це частина приміщення навчального інформаційного центру (4 поверх) загальною площею 16,68 кв.м. Мета використання – розміщення об’єкту з надання послуг у сфері інжинірингу, геології та геодезії, технічного консультування. Максимально можливий термін оренди – один рік.

Третій об’єкт, балансоутримувачем якого є відокремлений підрозділ “Тернопільська дирекція залізничних перевезень”, знаходиться на вул. Дубовецькій, 2. Це частина площадки для великовагових вантажів в споруді вантажного двору №2 станції Тернопіль загальною площею 700 кв.м. Мета використання – розміщення організації пункту збору та вивантаження металобрухту. Максимально можливий термін оренди – до 31 грудня 2013 року.

Заяви про оренду зазначених об’єктів приймаються до 31 липня включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Прес-служба Регіонального відділення ФДМУ по Тернопільській

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі перевагами ...

КОМЕНТАРІ