На Волині міліціонери затримали чоловіка, який вбив жінку на очах її доньки

На Волині міліціонери затримали чоловіка, який вбив жінку на очах її доньки

24.07.13 08:50 0 837
Чотири доби правоохоронцям знадобилося для того, аби розшукати вбивцю жінки.

Майже рік 47-річний чоловік кожних вихідних приїздив на Любомльщину в гості до 38-річної жінки, яка сама виховувала п’ятирічну доньку. Залицяльник допомагав їм, як міг, адже надіявся, що згодом вони стануть сім’єю. Усе було добре, вже й ремонт розпочали, але щось пішло не так.

Часто між ними з різних причин виникали суперечки й негаразди, у результаті жінка виганяла свого співмешканця. Однак минав час, чоловік просив вибачення і повертався.

Після чергової суперечки він пішов ніби назавжди. Однак, коли жінка разом із дочкою повернулася додому, вже чекав їх із ножем у руках. Згодом з’ясувалося, що, аби потрапити в будинок, чоловік зняв шибку вікна.

– Як тільки вони зайшли в будинок, зловмисник наніс жінці шість ножових ударів, три з яких – прямісінько в серце, – розповів перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Любомльського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Анатолій Дружук. – Після цього зловмисник втік, залишивши дитину наодинці з покійницею.

Дівчинка через вікно вибралася на вулицю, побігла до будинку бабусі і повідомила про те, що сталося. Тож на місце події прибули правоохоронці. Чотири доби міліціонери спільно з прикордонниками обстежували територію села і навколишніх населених пунктів. Впіймали ж чоловіка неподалік від будинку загиблої.

Стосовно чоловіка розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові проходить ...

КОМЕНТАРІ