У Сумах правоохоронці-транспортники розшукали зниклого громадянина

У Сумах правоохоронці-транспортники розшукали зниклого громадянина

24.07.13 08:51 0 772
Прибувши потягом до м. Суми, громадянин сусідньої держави в силу певних обставин не зміг зустрітися зі своїми родичами та вважався ними зниклим безвісті. Транспортні міліціонери Південної залізниці приклали чималих зусиль аби знайти громадянина.

З заявою про зникнення 60-річного чоловіка до працівників лінійного відділу на ст. Суми УМВС України на Південній залізниці звернувся племінник зниклого чоловіка. Він повідомив, що його дядько ще кілька днів тому повинен був приїхати потягом з м. Мінськ до м. Суми, але до місця призначення не прибув, і до цього часу місце знаходження його невідоме. На пошуки зниклого громадянина було зорієнтовано весь особовий склад лінвідділу.

Як повідомив начальник лінійного відділу Сергій Багрич, співробітники карного розшуку відпрацьовували всі можливі версії: від заподіяння тяжких тілесних ушкоджень потерпілому чи смертельного травмування, до втрати зв’язку з рідними. «Були опитані працівники залізниці, встановлювалися можливі свідки події. Крім того, було встановлено зв’язок із дружиною зниклого чоловіка, опитані інші його рідні.

Отримавши детальні прикмети зовнішності та інші важливі деталі, правоохоронці негайно розпочали розшук даного громадянина», – зазначив правоохоронець.

В результаті проведених заходів працівники міліції знайшли розшукуваного чоловіка в одному з готельних комплексів м. Суми. Він розповів правоохоронцям обставини цієї події.

По приїзду до ст. Суми його повинен був зустріти племінник, який, на жаль, спізнився і вони розминулися. Вирішивши не чекати родича, чоловік поїхав на таксі до готелю. За його словами, самостійно дістатися до оселі племінника він не міг, тому що не знав його адреси. Іншої можливості зв’язатися з родичами громадянин не мав.

Сам чоловік був здивований, що його відсутність стала приводом для проведення такої масштабної та напруженої роботи правоохоронців, які врешті решт відшукали його серед значної кількості людей.

Рідні громадянина щиро подякували керівництву транспортної міліції на Південній залізниці за чуйність та високий професіоналізм міліціонерів, які швидко з’ясували обставини події та розшукали їхню рідну людину.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У сфері обігу алкоголю і ...

КОМЕНТАРІ