На Чернігівщині комунальники видобували воду з порушенням закону

На Чернігівщині комунальники видобували воду з порушенням закону

24.07.13 11:52 0 941
У результаті дій директора комунального підприємства державним інтересам завдано збитки на суму майже 4,8 мільйона гривень.

Співробітники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в Чернігівській області задокументували факт порушення правил охорони надр директором комунального підприємства одного з районів області.

Директор підприємства в порушення вимог Водного Кодексу України здійснював видобування підземних прісних вод без спеціального дозволу на користування надрами. В результаті даних дій з боку директора державним інтересам заподіяно збитків на суму майже 4,8 мільйона гривень.

Стосовно директора розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 90-річний ювілей ветеран ...
Наступна новина: Інспектор ДАІ Херсона ...

КОМЕНТАРІ