Затриманий у Великій Британії за підозрою у тероризмі мешканець Дніпропетровська притягався до адміністративної відповідальності в Україні

Затриманий у Великій Британії за підозрою у тероризмі мешканець Дніпропетровська притягався до адміністративної відповідальності в Україні

24.07.13 09:52 0 850
22 липня поточного року світові та українські ЗМІ повідомили про затримання у Великій Британії мешканця м. Дніпропетровська за підозрою у тероризмі.

Повідомляємо, що 7 серпня 2010 року вищевказаний громадянин за місцем мешкання в одній з квартир по вул. Набережна Перемоги, що в м. Дніпропетровську, будучи на той час студентом одного з місцевих вузів, проводив, як він пояснив, з науковою метою, дослідження с хімічними матеріалами. Внаслідок цього виник хлопок без подальшого горіння. Були пошкоджені два скла балконного вікна, отримала тріщину міжкімнатна перегородка даної квартири. Постраждалих не було. Не постраждав і сам «дослідник».

Дана подія була зареєстрована в Жовтневому райвідділі Дніпропетровського міського управління міліції. В порушенні кримінальної справи було відмовлено. Громадянин був притягнутий до адміністративної відповідальності за п. 6 ч. 1 ст. 195 Адміністративного кодексу України (Порушення порядку виробництва, зберігання, перевезення, торгівлі та використання піротехнічних засобів) та ст. 173 Адміністративного кодексу України (Дрібне хуліганство). Чоловік був покараний штрафом.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ