На прямій лінії Уряду - МВС

На прямій лінії Уряду - МВС

24.07.13 12:53 0 1025
В Кабінеті Міністрів України відбулася пряма телефонна лінія, де на дзвінки громадян відповів перший заступник начальника Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України полковник міліції Вадим Сливенко.

Безпосереднє спілкування керівництва МВС з громадянами в такий спосіб стало вже традиційним і часто допомагає оперативно вирішувати нагальні проблеми людей, які з тих чи інших причин не змогли потрапити на особистий прийом.

Майже з усіх регіонів нашої держави надходили дзвінки: з Одеси, Харкова, Києва, Луганська, Івано-Франківська, Запоріжжя, Дніпропетровська, Хмельниччини й Закарпаття.

За дві години правоохоронець поспілкувався з чималою кількістю громадян, які телефонували зі своїми проблемами та запитаннями, сподіваючись на кваліфіковану допомогу.

Турбували людей різноманітні теми, в основному вони пов’язані з незадовільним реагуванням місцевих чиновників на їхні звернення. Громадяни намагалися з’ясувати все те, на що не отримали відповіді у своєму регіоні.

Питання тих, хто додзвонився, торкалися й неякісного, на думку заявників, розслідування кримінальних проваджень та неналежного реагування міліції. Також громадян цікавили питання боротьби зі злочинністю та забезпечення правопорядку в регіонах, соціальний захист ветеранів ОВС, протидія торгівлі алкоголем й наркотиками.

На кожне звернення представник МВС надав громадянам обґрунтовані відповіді та запевнив, що розгляд скарги чи клопотання перебуватиме на контролі керівництва МВС. Ті ж питання, які не належать до компетенції органів внутрішніх справ, відповідно будуть направлені до профільних міністерств або відомств, органів місцевої влади.

До того ж на всі звернення, що надійшли під час прямої лінії, будуть підготовлені відповідні службові доручення у той чи інший підрозділ, аби після проведення ретельних перевірок законні права громадян були відновлені.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ