У Луцьку стартує «Бандерштат» - 2013

У Луцьку стартує «Бандерштат» - 2013

24.07.13 12:38 0 1309
3-4 серпня у нашому місті всьоме відбудеться фестиваль «Бандерштат». Дійство відбуватиметься на території іподрому в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки й триватиме два дні. На відвідувачів та учасників фестивалю чекає насичена музична програма. На Великій сцені виступатимуть 16 музичних колективів з різних міст України та один з Білорусі. Зі сцени звучатиме рок-музика різних її напрямків.

Хедлайнерами стануть відомі гурти «Скрябін» і «Тартак». Також на «Бандерштаті» гратимуть: Етнатерра (Володимир-Волинський), Різак (Калуш), ЗЛАМ (Київ), Кімната Гретхен (Дніпропетровськ), KETO (Луцьк), Етсетера (Суми), Sciana (Брест, Білорусь), Golev (Луцьк), Механічний Апельсин (Львів), Panke Shava (Хмельницький), Триста8ісім (Ужгород), Холодне Сонце (Тернопіль), Кораллі (Івано-Франківськ), O.TORVALD (Київ).

«Музична сцена»: «Погодинна програма музсцени» - http://bandershtat.org.ua/2013/07/22/pohodynna-prohrama-roboty-muzychnoji-stseny-bandershtatu-2013/;

«Залізний Хрест – переможець інтернет-відбору» - http://bandershtat.org.ua/2013/07/23/zaliznyj-hrest-peremozhets-internet-vidboru/.

Окрім музичної частини, на любителів поезії чекає літературна сцена – «Поетичні одкровення Романа Скиби» та «Три кити волинської літератури на «Бандерштаті». На поетичну сцену фестивалю завітає відомий письменник Роман Скиба. Автор безлічі чудових віршів, як для дорослих, так і для малечі

Також літературну сцену відвідають відомі українські письменники Йосип Струцюк, Петро Коробчук, Віктор Вербич. «Непересічні вірші, цікаві розмови і натхненний позитив слухачам забезпечені. Унікальна можливість почути вживу потужне слово митців», - запевняють організатори заходу.

На гутірковій сцені фестивалю «Бандерштат» «Наступна республіка» розкаже про націоналізм майбутнього.

Крім того, на фестивалі відбудеться виставка постерів про «UP – ukrainian patriots».

Закарбувати найяскравіші моменти фестивального життя на «Бандерштаті» запрошуються професійні фотографи та аматори своєї справи.

Для майстрів, які зголосяться, вхід безплатний.

Щоб мати змогу знімкувати драйв і опір – потрібно пройти відбір. Надсилайте заявки на електронну пошту info.bandershtat@gmail.com, не забувши при цьому вказати посилання на фотороботи.

Фотографи, які пройшли відбір, будуть повідомлені 1 серпня.

Дві ночі поспіль музичні гурти виступатимуть на акустичній сцені. Також планують облаштувати Wi-fi-зони та дитяче містечко.

Територію патрулюватимуть громадська та приватна охорона, працівники міліції.

Незмінним залишається правило щодо заборони вживання спиртного й куріння.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Чернігів: ВІЛ-інфікована ...

КОМЕНТАРІ