На Волині завдяки пильності командира роти патрульної служби затримано двох крадіїв

На Волині завдяки пильності командира роти патрульної служби затримано двох крадіїв

24.07.13 12:43 0 1018
У Луцьку двох крадіїв, один із яких має 20-річний тюремний стаж, затримали співробітники роти патрульної служби міськвідділу міліції.

Приблизно о 17-й годині командир роти патрульної служби Віктор Пархомчук службовим автомобілем їхав вулицею Карпенка-Карого.

Поблизу рекреаційного комплексу міліціонер помітив двох чоловіків, які несли металеву арматуру довжиною більше десяти метрів.

Правоохоронець відразу зупинився і підійшов до незнайомців. Після того, як він відрекомендувався, один зі спритників почав утікати, іншого міліціонер затримав. На допомогу командиру роти патрульної служби прибула група швидкого реагування, тож зловмисник не зумів накивати п’ятами.

Згодом з’ясувалося, що арматуру чоловіки викрали із новобудови, яка знаходиться неподалік по вулиці Липинського.

Крадіями виявилися місцеві жителі – 1956 та 1995 років народження. Слід відзначити, що старший провів у місцях позбавлення волі більше двадцяти років.

Як пояснили затримані, арматуру поцупили, щоби згодом продати. Викрадену річ вилучили та повернули забудовнику.

У справі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ