З берегівцями спілкувалися представники МВС України

З берегівцями спілкувалися представники МВС України

24.07.13 12:54 0 1040
З берегівцями спілкувалися представники МВС України

Цього тижня з робочою поїздкою на Закарпаття прибули представники міністерства внутрішніх справ України на чолі із заступником начальника Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків МВС України полковником міліції Миколою Стрілецьким.

У вівторок, 23 липня, він відвідав Берегівський райвідділ міліції, де здійснив особистий прийом громадян.

На прийом завітало півтора десятка громадян. Одні прийшли з подяками на адресу міліції, інші ж скаржилися на роботу правоохоронців району. Було й чимало побажань щодо поліпшення їх роботи.

Зокрема, зі своїми побажаннями звернулося місцеве керівництво: голова Берегівської районної ради Юрій Кноблох і міський голова Берегова Золтан Баб′як. Оскільки Берегівщина—край, де проживає численна угорськомовна община Закарпаття, тож керівники запропонували дублювати на службовому автотранспорті міліції написи угорською мовою, що, на їх думку, полегшить жителям і гостям міста спілкування з правоохоронцями. З цією ж метою було б доцільно ввести в штаті Берегівського райвідділу міліції посаду перекладача з угорської мови. Третім побажанням керівництва було питання підняття заробітної плати дільничним інспекторам міліції.

Голова села Кідьош Берегівського району Атілла Нодь висловив подяку за виконання своїх службових обов′язків дільничному інспектору міліції Івану Фединишинцю, котрий обслуговує даний населений пункт.

Житель Берегова Олександр Ковтун висловив щиру вдячність міліціонерам, які здали кров для його хворого батька. Хворій людині, якій терміново слід було зробити операцію, здали півтора літра крові заступник начальника Берегівського райвідділу міліції підполковник Андрій Бібен, керівник карного розшуку майор Василь Зейкан та оперативники цього підрозділу старші лейтенанти Василь Бундович і Олександр Солнцев. Вдячний син написав подяку правоохоронцям на адресу міністра внутрішніх справ України.

Подяку міліції за співпрацю висловив і директор обласного притулку для дітей в смт.Батьово Берегівського району Василь Цогла.

Були на зустрічі й невдоволені роботою міліції. Зокрема, берегівець пан Михайло незадоволений тим, як міліція з′ясувала обставини загибелі його сина.

На всі запитання відвідувачі отримали вичерпні відповіді, а вирішення піднятих ними проблем полковник Стрілецький взяв на особистий контроль.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ