На базі Ковалівської школи відкриють відділення Малої академії наук України

На базі Ковалівської школи відкриють відділення Малої академії наук України

24.07.13 12:45 0 1021
В Коломийському районі у 2013-2014 навчальному році на базі Ковалівської ЗОШ І-ІІІ ст. планують відкрити відділення Малої академії наук України (на громадських засадах тут діє наукове товариство).

За словами голови райдержадміністрації Михайла Негрича, відкриття на Коломийщині відділення Малої академії наук – «це лише один із аспектів втілення у життя нових соціальних ініціатив Президента України: «Діти – майбутнє України», які передбачають кожній дитині – всебічний розвиток».

У районному та місцевих бюджетах на 2013 рік передбачено 2216,605 тис. грн. на проведення робіт з реконструкції приміщення під дитячий садок у селі Шепарівці (138,133 тис. грн.),; на будівництво дитячих садків у селах Королівка та Сопів ( 888,684 тис. грн.); на капітальний ремонт дитячого садка у селах Джурків, Великий Ключів, Молодятин та спортивного залу дитячого садка «Колосок» в селі Підгайчики. На це передбачено кошти в сумі 1189,788 тис. грн.

Довідково

У Коломийському районі діє 34 дошкільні навчальні заклади, де виховується 2019 дітей. Працюють 4 позашкільні навчальні заклади: районний будинок дитячої та юнацької творчості, Гвіздецький будинок туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді, Отинійська художньо-реміснича школа, Коломийська районна дитячо-юнацька спортивна школа, працює 163 гуртки різних напрямків діяльності, де займаються 2 393 вихованці.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ