В Івано-Франківській області дітям-сиротам з Тлумаччини, Рожнятівщини і Снятинщини допоможуть купити житло

В Івано-Франківській області дітям-сиротам з Тлумаччини, Рожнятівщини і Снятинщини допоможуть купити житло

24.07.13 12:52 0 1067
285 тис. грн. бюджетних призначень департамент фінансів облдержадміністрації направить для надання субвенції Тлумацькому, Рожнятівському і Снятинському районам для придбання житла дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Зокрема, Іван Демедюк та Марина Деркач з Тлумаччини отримають на житло по 50 тис. грн.

Володимиру, Назару і Наталі Тринчукам з Рожнятівщини передадуть 80 тис. грн.; опікуну п’ятьох дітей, позбавлених батьківського піклування, Ользі Осташ - 40 тис. грн. Для придбання житла дитині-сироті Надії Бенчук Снятинський районний бюджет отримає з обласного 65 тис. грн. Розпорядження № 494 «Про передачу бюджетних призначень» підписав голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк.

Як зазначає директор департаменту фінансів ОДА Галина Карп, ці кошти - з регіональної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактики бездоглядності та безпритульності серед неповнолітніх.

Довідково

Дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, опікується Служба у справах дітей облдержадміністрації (нач. Іван Ковалик).

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Молдовська поліція ...

КОМЕНТАРІ