У Львівській області звернення – реалізація конституційних прав кожного громадянина

У Львівській області звернення – реалізація конституційних прав кожного громадянина

24.07.13 13:07 0 1025
До СДПІ з ОВП у м.Львові МГУ Міндоходів протягом січня-червня 2013 року надійшло на розгляд 7 звернень громадян (в тому числі 3 колективні). За результатами розгляду: на 5 звернень надано роз’яснення; 1 – скеровано для відповідного реагування до МГУ Міндоходів – Центрального офісу з обслуговування великих платників, 1 – визнано анонімним. За соціальним станом авторів звернень розглянуто 4 звернення від народних депутатів, по трьох зверненнях соціальний стан не визначено. Зміст питань, які були порушені в письмових зверненнях громадян, стосувався розблокування відправки електронної звітності платників податків, контрольно-перевірочної роботи, щодо не внесення відомостей до центральної бази даних ДРФО.

Реалізуючи вимоги Закону України «Про звернення громадян» працівниками систематично здійснюються заходи щодо підвищення рівня цієї роботи, в основі якої лежить, перш за все, уважне ставлення до вирішення проблем, з якими звертаються громадяни до інспекції, а також постійний аналіз, узагальнення усних та письмових звернень.

Записатися на особистий прийом до керівництва можна за адресою: м.Львів, вул.Щепкіна, 4 кім.21. Попередній запис на особистий прийом громадян здійснюється у робочі дні телефоном 272-09-53.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області у ...
Наступна новина: На Тернопіллі заступник ...

КОМЕНТАРІ