У Львівській області великому бізнесу презентовано стратегічні напрямки роботи Міндоходів

У Львівській області великому бізнесу презентовано стратегічні напрямки роботи Міндоходів

24.07.13 12:42 0 1111
Презентація стратегічних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів України відбулася 23 липня цього року, під час зустрічі за «круглим столом» керівництва Спеціалізованої державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у м.Львові МГУ Міндоходів з представниками великого бізнесу, за участі громадських організацій та ЗМІ.

«Нещодавно відбувся Всеукраїнський форум працівників Міністерства доходів і зборів України. Його тематикою стала схвалена стратегія розвитку новоствореного Міністерства та його територіальних органів», – розповів на зустрічі начальник інспекції Олександр Юристовський. Міндоходів затверджено п’ятирічну стратегію розвитку та визначено основні напрямки роботи відомства. Зусилля колективу Міністерства будуть зосереджені на розвитку податкового та митного сервісу, встановленні партнерських стосунків з громадянами та бізнесом, а також на створенні більш дієвих методів боротьби з мінімізацією податків та тіньовим сектором економіки.

Одним із стратегічних напрямів роботи Міністерства доходів і зборів України є надання високоякісних послуг громадянам та бізнесу, впровадження нових електронних сервісів та вдосконалення існуючих послуг. «Основою вдосконалення нашої діяльності будуть інновації та інформаційні технології. З метою якісного обслуговування клієнтів та створення умов для зручного ведення бізнесу в роботу Міністерства будуть впроваджуватись сервіси із застосуванням новітніх технологій», – зазначив керівник інспекції.

Учасників зустрічі поінформовано про переваги використання нового електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків», що розпочав роботу в тестовому режимі. Саме великі платники зможуть першими ознайомитися з можливостями цього сервісу, який забезпечить можливість електронного декларування в он-лайн режимі та надасть доступ до інформації про стан розрахунків платника податків з бюджетом і, зокрема, до інформації про заборгованість зі сплати податків.

Учасники зустрічі переглянули фільм «Міністерство доходів і зборів України. В нашій єдності – сила держави» та обмінялись думками з приводу перспектив створення умов для зручного ведення бізнесу.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сутички в Єгипті: медики ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ