У Львівській області шлях до порозуміння – через діалог

У Львівській області шлях до порозуміння – через діалог

24.07.13 13:29 0 947
Основний пріоритет діяльності Міндоходів – зробити стосунки з платниками максимально прозорими та забезпечити більш комфортні умови діяльності для бізнесу.

Зустрічі з громадськістю – найкращий спосіб налагодження конструктивного діалогу, можливість підтримки зворотного зв’язку та донесення спільної позиції до суспільства.

Нещодавно така зустріч у форматі «круглого столу» відбулася в приміщенні Трускавецького відділення Дрогобицької ОДПІ. У заході взяли участь заступник начальника, начальник відділення Роман Гладій, представники підприємницької спільноти міста, інституцій громадянського суспільства та місцевих мас-медіа.

Зі слів Романа Гладія, вітчизняні підприємці та іноземні інвестори від створення Міністерства доходів і зборів отримають лише вигоди. Адже вже значно спрощено процедури отримання адміністративних послуг, завдяки застосуванню новітніх технологій та функціонуванню електронних сервісів спрощено документообіг і платники мають можливість витрачати мінімум часу на спілкування з державою, і максимум – на основну діяльність.

Під час зустрічі не залишилося поза увагою і постійне вдосконалення законодавства. Зокрема Роман Михайлович розповів, що Верховною Радою України прийнято Закон про внесення змін до Податкового кодексу щодо об’єктів житлової нерухомості, відповідно до якого фізичні особи звільнено від сплати податку на нерухомість у 2013 році та дозволено застосовувати пільгу до декількох об'єктів. Крім цього відмітив, що відповідальність користувачів касової техніки за неподання електронної звітності з РРО відстрочено з 1 липня 2013 року до 1 січня 2014 року. Повідомив, що на до Системи зберігання і збору даних приєднано 85 РРО, що становить майже 40 відсотків загальної кількості зареєстрованих касових апаратів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: WTA Баку. Козлова пройшла ...
Наступна новина: Львівський академічний ...

КОМЕНТАРІ