У Львівській області у Червонограді затримали злодія-автолюбителя

У Львівській області у Червонограді затримали злодія-автолюбителя

24.07.13 12:51 0 901
Працівники Сектору карного розшуку розшукали молодика, який викрав автомобіль у місцевого мешканця, але далеко від’їхати не встиг.

У чергову частину Червоноградського райвідділу міліції, 21 липня, надійшло повідомлення від 27-річного місцевого мешканця. Чоловік повідомив про викрадення автівки.

Подія трапилась близько 5 години ранку. Невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем марки ВАЗ-2106 бежевого кольору, який був припаркований у дворі його будинку.

Як повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області Володимир Калиш працівники Сектору карного розшуку за участі БМОП «Беркут», встановили, що даний злочин скоїв 23-річний раніше засуджений за аналогічні злочини місцевий житель. Молодик тільки у квітні місяці 2013 року звільнився із місць позбавлення волі та на шлях виправлення не став.

Так, 21 липня він побачивши вищевказаний автомобіль цеглою розбив ліве бокове скло зі сторони водія та зламавши замок запалювання заволодів автомобілем.

Сівши до автівки зловмисник вирішив одягнути одяг власника транспортного засобу, який лежав на задньому сидінні.

Злодій не зміг далеко втекти, так, як оперативники спрацювали миттєво і затримали його неподалік місця скоєння злочину у викраденому авто.

Як пояснив сам зловмисник у нього тяжке матеріальне становище і немає коштів для існування, тому він і спокусився на злочин.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом із будь-якою метою вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років).

На даний час зловмисник перебуває у ізоляторі тимчасового тримання Сокальського РВ ГУМВС України у Львівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Полтавщині майже 300 ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ