У Львівській області дрогобицькі правоохоронці затримали злодія, який мріяв стати підприємцем

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці затримали злодія, який мріяв стати підприємцем

24.07.13 12:48 0 888
У Дрогобичі, 24-річний молодик вдавався до усіляких хитрощів і методів, щоби заробити собі на хліб. На початку юнак підробляв акцизні марки, на комп’ютері в графічному редакторі хлопець розробляв порядкові номери для акцизних марок, потім роздрукував їх на принтері. Згодом почав виготовляти та збувати алкогольні напої. Так тривало доти, поки він не потравпи до рук міліціонерів.

Рано чи пізно, але істина – одна для всіх, довелося зловмиснику відповідати за всі свої вчинки. Молодика спіймали правоохоронці, хлопець відбував покарання у виправній колонії в Івано-Франківській області.

Три роки ув’язнення не вплинули на молодого чоловіка, спритник знову узявся за старе. У лютому минулого року він звільнився із місць позбавлення волі і почав заробляти собі на прожиття різними тимчасовими підробітками. Однак, різноманітні роботи не були єдиним способом доходів зловмисника.

У січні цього року, у вечірній час молодик блукав дачними масивами в пошуках “ заробітків ” . Йдучи дорогою, зловмисник помітив на подвір’ї біля дачного будинку безліч різноманітних господарських речей. Хлопець переліз через паркан, металевим прутом пошкодив грати та дерев’яну раму і проник у середину приміщення. Присвічуючи ліхтариком від запальнички, зловмисник побачив різні побутові предмети та пристрої з мідного дроту.

Викрадені речі лиходій заховав у лісовому масиві, неподалік дачних будинків. На наступний день зловмисник здав алюмінієві речі до пункту прийому металобрухту. Через кілька днів крадій вирішив знову повернутись до будинку, щоби поцупити речі необачного власника. Цього разцу проник через вікно аналогічним способом.

Безпечний господар дачного будинку залишив цінні електроприлади. Чоловік не сподівався, що зловмисник повернеться вдруге. Тільки з одної дачі йому вдалося викрасти майна на 1000 гривень.

У лютому та березні 2013 року зловмиснику вдалося повторити злочинні “ візити ” по оселях дачних територій. Невдовзі на одній із крадіжок злочинна фортуна підвела хлопця. «Намагаючись втекти від правоохоронців, молодик пошкодив собі ногу до цвяха забитого у старих дошках. Чоловік намагався бігти, але втекти йому так і не вдалося,- повідомив начальник Дрогобицького МВ ГУМВСУ у Львівській області полковник міліції Овчаренко Василь Сергійович.

Співробітники слідчого відділення Дрогобицького міського відділу міліції відкрили кримінальне провадження відносно зловмисника за частиною 3 статті 185 КК України.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: "Ворскла" збирається ...

КОМЕНТАРІ