Колектив Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства отримав нагороду

Колектив Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства отримав нагороду

24.07.13 13:11 0 1021
Колегія департаменту праці та соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації 23 червня розпочалося урочистим врученням нагород працівникам соціальної сфери.

Так, Указом Президента України №355/2013 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України» за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм нагороджено орденом княгині Ольги ІІІ ступеня начальника управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської міської ради Ларису Шутову.

Також на засіданні колегії департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації було нагороджено колектив Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Диплом та нагороду підприємство отримало у номінації «Кращий колективний договір у соціальній сфері (Всеукраїнська профспілка працівників соціальної сфери)».

«Надзвичайно приємно зазначити, що таку високу нагороду отримало житомирське підприємство, - говорить Галина Корінна. – Подібну нагороду в Україні було вручена вперше та маємо надію, що попереду у нас ще багато нагород такого рівня».

Також керівник департаменту за дорученням Федерації профспілок України вручила нагороду колективу Житомирського державного експериментального протезно-ортопедичного підприємства за краще соціальне партнерство.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ