Рівненщина: на Млинівщині судитимуть посадовців сільської ради, які незаконно передали у приватну власність півгектара землі

Рівненщина: на Млинівщині судитимуть посадовців сільської ради, які незаконно передали у приватну власність півгектара землі

24.07.13 12:44 0 1000
Прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно службових осіб однієї із сільських рад Млинівського району, які вчинили злочини, передбачені ч.1 ст.366 (службове підроблення) та ч.1 ст.364 (зловживання владою).

Вказані особи обвинувачуються у тому, що вони, підробивши рішення ради про передачу із державної у приватну власність земельних ділянок, діючи в інтересах третіх осіб, незаконно сприяли останнім у безоплатному отриманні земель загальною площею 0,57 га. Такими діями державі заподіяно збитків на суму майже 60 тис. грн.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснено Млинівською міжрайонною прокуратурою, яка і забезпечить підтримання державного обвинувачення в суді.

Згідно із законом, покарання за такі діяння передбачено у виді виправних робіт на строк до 2 років або арештом на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Млинівський міжрайонний прокурор

Роман Музичук
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ