У Рівненській області у Дубно міліціонери викрили підпільний клуб гральних автоматів

У Рівненській області у Дубно міліціонери викрили підпільний клуб гральних автоматів

24.07.13 13:05 0 1047
Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Дубенського МВ УМВС України в Рівненській області згідно з ухвалою суду провели обшук в одному із кафе міста Дубно, звідки вилучили 25 гральних автоматів.

— Правоохоронці встановили, що заклад надавав послуги у сфері грального бізнесу у «закритому режимі» протягом тривалого часу, — прокоментував заступник начальника Дубенського МВ УМВС Василь Воронко. — Відповідальність за даний вид злочину несуть як організатори, так і особи, які надавали приміщення в оренду для заняття гральним бізнесом. За частиною 1 статті 203-2 (заняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Нині слідчі документують протиправну діяльність закладу та встановлюють інших осіб, які можуть бути причетні до надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу.

Крім того, з початку року на території Дубенського району правоохоронці виявили ще дев’ять фактів порушень Закону України «Про заборону грального бізнесу». Загалом вилучено 67 гральних автоматів.

Олеся Шевченко,

Дубенський МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ