Абоненти «Київстар» отримають можливість здійснювати платежі за допомогою мобільного телефону

Абоненти «Київстар» отримають можливість здійснювати платежі за допомогою мобільного телефону

24.07.13 15:22 0 1290
«Київстар» запровадив інноваційну послугу «Мобільні гроші». Вона дозволяє абонентам в зручній формі звернутися до фінансової компанії для здійснення платежів за товари та послуги, використовуючи для цього свій мобільний рахунок.
Інновація від «Київстар» дозволяє сплачувати за комунальні послуги, Інтернет та ТБ, рахунки, штрафи, товари косметичних компаній, погашення кредитів, поповнення кредитних карт, переказ коштів та отримувати готівку за допомогою телефону.
Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс послуги «Мобільні гроші» на веб-сайті www.money.kyivstar.net дозволить навіть початківцям здійснювати платежі. Для здійснення платежу за допомогою послуги «Мобільні гроші» абонентові потрібно з мобільного телефону або стаціонарного комп'ютера зайти на сайт www.money.kyivstar.ua, ввести реквізити платежу, свій номер телефону. Безпеку платежів забезпечують одноразові паролі при підтвердженні платежу.
Максимальна сума одноразового платежу – 1 000 грн; та загальна сума платежів, здійснених за місяць, не повинна перевищувати 10 000 грн.
Фінансова послуга з переказу коштів на користь торговців і одержувачів платежів надається абонентам фінансовою компанією «Контрактовий дім», яка є партнером «Київстар». Послуга «Мобільні гроші» не вимагає реєстрації користувача, відповідно до правил платіжної системи ФК «Контрактовий дім», зареєстрованих в НБУ. Ідентифікатором є мобільний номер абонента передплаченого зв’язку.
Послуга мобільного зв’язку «Мобільні гроші» для абонентів «Київстар» не тарифікується. Якщо при сплаті товарів і послуг стягується комісія, то інформація про точну суму комісії за надання фінансової послуги надається перед здійсненням оплати і перед підтвердженням платежу.
Послуга доступна абонентам передплаченого зв’язку «Київстар».

Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
Довідка про об’єднаний «Київстар», бізнес-одиницю «Україна» VimpelCom Ltd.
До складу бізнес-одиниці «Україна» VimpelCom Ltd. входять два українських телекомунікаційних оператора – ПрАТ «Київстар» і «Beeline-Україна» (ЗАТ «Українські радіосистеми» і ТОВ «Голден Телеком»). Об’єднана база клієнтів складає понад 27 млн. осіб.
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку і мобільного інтернету, бренд в Україні. Мережа мобільного зв'язку ПрАТ «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні й регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах.
«Beeline-Україна» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Бізнес-одиниця «Україна» VimpelCom Ltd. надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
Місія «Київстар» – покращувати життя надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості.
За додатковою інформацією звертайтеся: pr@kyivstar.net www.kyivstar.ua

Довідка про ФК «Контрактовий дім».
ТОВ «Фінансова компанія« Контрактовий дім», що працює на ринку під брендом EasyPay, створена в 2007 році. Разом із компаніями-партнерами «Контрактовий дім» реалізує передові технологічні рішення в галузі процесингу платежів. ТОВ «Фінансова компанія« Контрактовий дім», має право здійснювати операції з переказу грошових коштів та обслуговувати платіжні карти на підставі Свідоцтва про державну реєстрацію від 25.12.2007, серія ФК № 180 та Ліцензії на переказ коштів від 21.01.2011 серії АВ № 518407 Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України. Наразі, "Контрактовий дім" надає широкий спектр послуг на користь більш 500 постачальників, а також забезпечує еквайрингове обслуговування платіжних карт відповідно до стандартів інформаційної безпеки PSI DSS. На даний момент під брендом EasyPay працює також інтернет-портал easypay.uа, а також більше 4500 платіжних терміналів по всій Україні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Формування податкового ...
Наступна новина: Буковина: Позитивне сальдо ...

КОМЕНТАРІ