Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення у 2013 році на Львівщині Року Івана Боберського

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення у 2013 році на Львівщині Року Івана Боберського

24.07.13 20:25 0 969
Відбулося засідання оргкомітету з відзначення на Львівщині у 2013 році Року Івана Боберського
24 липня 2013 року у Львівській обласній державній адміністрації відбулося засідання оргкомітету з підготовки та проведення у 2013 році на Львівщині Року видатного діяча української національної фізичної культури І. Боберського.

Участь у засіданні взяли: голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури, спорту і туризму Львівської обласної ради Тарас Скиба; начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Майборада; т.в.о. директора департаменту з питань освіти, науки, сімї та молоді облдержадміністрації Михайло Брегін; в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації Лев Захарчишин; директор департаменту з питань культури, охорони культурної спадщини та культурних цінностей обласної державної адміністрації Наталія Гамкало; ректор Львівського державного університету фізичної культури проф. Євген Приступа; керівники обласних організацій фізкультурно-спортивних товарств та відомств Львівщини, представники ЗМІ області, члени оргкомітету та запрошені.

Під час засідання обговорено такі питання:

1. Про хід виконання у першому півріччі 2013 року заходів з проведення на Львівщині Року видатного діяча української національної фізичної культури І. Боберського

а) в обласних організаціях фізкультурно-спортивних товариств

б) в навчальних закладах Львівщини

в) в системі масового фізкультурно-спортивного руху

г) в обласному центрі місті Львові.

2. Про підготовку до проведення урочистих та церемонійних заходів з нагоди 140-ї річниці від дня народження проф. Івана Боберського:

а) церемонія покладання квітів та урочистий мітинг біля пам’ятної таблиці, де мешкав І.Боберський у м. Львові та в інших меморіальних місцях

б) свято вулиці Івана Боберського у м. Львові

в) урочиста академія

г) про відкриття у м. Львові музею спортивної слави й історії спортивно-гімнастичного руху та алеї спортивної слави.

3. Про підготовку до відвідання делегацією Львівської області міста Тржич (Словенія), де провів останні роки життя та похований Іван Боберський


4. Про здійснення заходів щодо присвоєння імені Івана Боберського:

а) загальноосвітній школі у с. Доброгостів Дрогобицького району

б) одній із дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини (Дрогобицький або Самбірський район)

в) Львівському державному університету фізичної культури.

5. Про організацію тематичних виставок матеріалів про Івана Боберського, фотографій з колекції Івана Боберського про УСС, спеціалізованих періодичних видань та особистого архіву Івана Боберського у Львівській науковій бібліотеці ім. В. Стефаника та Центральному державному історичному архіві України у м. Львові; у Львівському історичному музеї, у Львівській академічній гімназії, тематичні виставки в обласних і міських наукових бібліотеках Львівщини з виданням відповідного каталогу.

6. Про встановлення соціальної реклами з нагоди проведення у 2013 році на Львівщині Року Івана Боберського на білбордах на інших носіях зовнішньої реклами.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі з’явився ...

КОМЕНТАРІ