Тарас Яковлев: «Щоб безоплатно перевозити усі пільгові категорії населення, потрібно збільшити кількість транспортних засобів та підвищити тариф»

Тарас Яковлев: «Щоб безоплатно перевозити усі пільгові категорії населення, потрібно збільшити кількість транспортних засобів та підвищити тариф»

25.07.13 07:44 0 860
Члени виконавчого комітету міської ради розглянули питання Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05. 12. 2012 №817-1 «Про пільгові категорії громадян, яким додатково надаватимуться пільги при здійсненні перевезень пасажирів в автобусах на міських маршрутах в м. Луцьку у 2013 році».

Міський голова Микола Романюк повідомив, що заступнику міського голови Тарасу Яковлєву було доручено вивчити досвід інших міст і регіонів щодо перевезень пільгових категорій населення.

Тарас Яковлев в свою чергу поінформував, що протягом трьох місяців управління економіки, фінансів та бюджету, транспорту та зв’язку, департамент соціальної політики працювали над тим, щоб ефективно вирішити дане питання.

«У Луцьку 6 тисяч пільговиків користуються пільгами на перевезення в маршрутним автобусах. Одночасно в транспортному засобі може їхати лише 7 пільговиків. В нашому місті проживає 210 тисяч громадян, 50 тисяч із них мають пільги, а 15 тисяч, зокрема, пільгу дітей війни», - сказав Яковлев.

«Щоб безоплатно перевозити усі пільгові категорії, потрібно збільшити кількість транспортних засобів та підвищити тариф оплати, який тепер один з найнижчих, і становить 2 гривні», - наголосив він.

Міський голова Микола Романюк доручив підготувати на сесію міської ради проект рішення щодо звернення до Уряду про надання пільговикам адресної допомоги.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: співчуваємо!

КОМЕНТАРІ