Нетверезий лучанин пошкодив службовий автомобіль ДАІ і, втікаючи від правоохоронців, врізався в електроопору

Нетверезий лучанин пошкодив службовий автомобіль ДАІ і, втікаючи від правоохоронців, врізався в електроопору

25.07.13 08:00 0 841
П’ять адміністративних протоколів інспектори ДАІ Волині склали на чоловіка, котрий, будучи в нетверезому стані, пошкодив службовий автомобіль, втікав від правоохоронців, грубо порушуючи Правила дорожнього руху, та згодом зіткнувся з електроопорою.

Під час чергування за дотриманням водіями Правил дорожнього руху у місті Луцьку інспектором ДПС ДАІ Луцького міського відділу зупиняв автомобіль «Фіат», водій якого рухався на великій швидкості. Однак вимогу працівника Державтоінспекції останній проігнорував, натомість додав швидкості.

Правоохоронці сіли у службовий автомобіль та почали їхати за даним авто. Поблизу одного з перехресть, де рух був надто інтенсивним, водій усе ж таки зупинився, однак із машини не вийшов.

Коли співробітники ДАІ представилися і запропонували чоловікові вийти з авто, той відмовився. Документів для перевірки водій також не надав. Згодом, відчинивши вікно, правопорушник усе ж погодився спілкуватися з міліціонерами. Правоохоронці помітили, що водій поводиться дещо неадекватно і почав рухатися на автомобілі заднім ходом.

Інспектори ДПС зрозуміли, що чоловік буде втікати, тож сіли в службовий автомобіль, аби переслідувати його. Однак водій увімкнув першу швидкість і поїхав прямісінько на патрульний автомобіль держінспекторів, а відтак зіткнувся з ним.

Пошкодивши службовий транспорт міліціонерів, зловмисник почав утікати. При цьому нехтував Правилами дорожнього руху: перевищував швидкість, перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофору тощо. А, проїхавши незначну частину шляху, не впорався з керуванням та зіткнувся з електроопорою.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди у салоні спрацювала подушка безпеки водія, в яку він вдарився голою. Після автопригоди чоловік заспокоївся, і пересів у автомобіль до правоохоронців. Заходів фізичного впливу щодо нього співробітники ДАІ не застосовували.

– Затриманим виявився 28-річний мешканець обласного центру. Згідно з висновком наркологічної експертизи, чоловік знаходився у стані алкогольного сп’яніння, – розповів начальник відділу ДАІ Луцького МВ УМВС України у Волинській області Владислав Іщенко. – На чоловіка було складено п’ять адміністративних протоколів відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, які направлені у Луцький міськрайонний суд для прийняття законного рішення.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: приміщення ...
Наступна новина: Делегація Придністровської ...

КОМЕНТАРІ