В Івано-Франківській області селищу - цілодобовий патруль, дільничному - службове помешкання

В Івано-Франківській області селищу - цілодобовий патруль, дільничному - службове помешкання

25.07.13 07:33 0 1046
На Прикарпатті, як і по всій Україні продовжують проводитись прийоми громадян керівництвом УМВС.

23 липня начальник обласного УМВС генерал-майор міліції Олег Сало провів прийом громадян в Яремчі, Богородчанах та Надвірній. Поговорити із керівником прийшли як зацікавлені громадяни, так і представники влади.

Голови селищних та сільських рад звертались до Олега Сала із найрізноманітнішими проблемами. До прикладу, керівники Надвірнянського району скаржилися на проїзд через центральну частину міста великогабаритного транспорту, що значно руйнує дорожнє покриття. А от селищний голова смт. Ланчин попросив генерала виділити населеному пункту цілодобовий міліцейський патруль, адже в селищі проживає близько 8 тис чоловік та, щоб забезпечити правопорядок для такої кількості жителів, потрібна більша кількість правоохоронців на місці.

Представники влади Яремчанського району розповіли очільнику прикарпатської міліції про дільничного інспектора в смт.Ворохта, який щодня витрачає чимало часу, аби дістатись на роботу, адже проживає чоловік в іншому населеному пункті. Голови пообіцяли генералу посприяти у наданні службового житла працівникові міліції.

Загалом ж, у всіх районах, окрім звичних побутових проблем, громадяни залишали відгуки і побажання щодо роботи правоохоронців.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ