«Олімпійське літо» триває на Львівщині

«Олімпійське літо» триває на Львівщині

25.07.13 08:18 0 822
Цими днями у дитячому позаміському таборі відпочинку “Сокіл” у с. Сасів Золочівського району Львівщини відбулися масові дитячі спортивні змагання з міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів, легкої атлетики.

Змагання проводилися в рамках Всеукраїнської фізкультурно-оздоровчої акції “Олімпійське літо” за активної підтримки Львівського обласного центру “Спорт для всіх” та відділення НОК України у Львівській області. До проведення змагань долучилися працівники відділу молоді та спорту управління з питань освіти, молоді та спорту Золочівської райдержадміністрації та тренери місцевої ДЮСШ.

Представники команд, які посіли 1, 2, 3 місця нагороджені пам’ятними медалями та грамотами. Капітани команд отримали Кубки.

Під час цього свята в таборі “Сокіл” побували також представники обласної федерації фрізбі (літаючі тарілки). Вони продемонстрували дітям показові майстер-класи з цього цікавого й захоплюючого виду рухової активності та й дали можливість усім дітям таборової зміни спробувати свої уміння в цьому ще маловідомому виді спорту. Видається, що саме такі спроби виявилися для дітей найбільш інтересними й незабутніми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ