Віктор Шемчук обговорив із представниками Світового банку проблеми та перспективи реформування системи охорони здоров’я Львівщини

Віктор Шемчук обговорив із представниками Світового банку проблеми та перспективи реформування системи охорони здоров’я Львівщини

25.07.13 07:56 0 845
24 липня, голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук зустрівся з групою фахівців Світового банку, яку очолив директор представництва Світового банку в Білорусі, Молодві та Україні Чімяо Фан.

Віктор Шемчук привітав членів делегації Cвітового банку у стінах облдержадміністрації, побажав їм приємного й комфортного перебування та плідної роботи.

Зазначимо, метою візиту групи фахівців Світового банку є обговорення підготовки спільного Проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров’я України з реформування регіональних систем охорони здоров’я та реалізація Проекту в області.

Очільник області наголосив на важливості роботи фахівців Світового банку, адже саме цей банк підтримує зусилля країн, спрямовані на інвестування капіталу у людські ресурси.

Також Віктор Шемчук висловив сподівання на продовження співпраці Львівщини з групою експертів Світового банку, в рамках реалізації спільного Проекту Світового банку та Міністерства охорони здоров‘я з реформування регіональних систем охорони здоров‘я.

«Окрім того, що ми підтримуємо зусилля зі Світовим банком із реформування регіональної системи охорони здоров’я, ми готові обговорювати й інші проекти», – сказав В.Шемчук.

Нагадаємо, що Львівська область на розгляд Світового банку представила проект «Онкопревенція та впровадження ефективних протипухлинних технологій на Львівщині в умовах реформування охорони здоров’я». Обсяг фінансової підтримки (інвестиції) в рамках співробітництва зі Світовим банком для Львівської області склав 4 млн. USD.

Голова облдержадміністрації Віктор Шемчук наголосив також на тому, що для української сторони рекомендації експертів Світового банку є надзвичайно важливими для подальшої роботи закладів охорони здоров‘я первинної, вторинної та третинної ланки надання медичної допомоги у впровадженні ефективних протипухлинних технологій на Львівщині в умовах реформування охорони здоров’я.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Віталій ...
Наступна новина: Крістальдо: "Стиль Моледо і ...

КОМЕНТАРІ