У Львівській області через власну необережність господар отримав опіки

У Львівській області через власну необережність господар отримав опіки

25.07.13 08:07 0 856
23 липня о 17:35 до Служби порятунку «101» Львівщини надійшло повідомлення про те, що в хірургічне відділення Самбірської ЦРЛ поступив житель с. Лютовисько Старосамбірського району 1964 року народження, з діагнозом термічний опік 5 % рук та обличчя. Отримав травми чоловік, внаслідок спалаху парів бензину, коли на подвір’ї спалював побутове сміття. За даними медиків, стан потерпілого середнього ступеня важкості, стабільний.

ГУ ДСНС України у Львівській області застерігає мешканців бути уважними та обережними при використанні вогню та легкозаймистих речовин. Дотримуйтесь вимог пожежної безпеки при виконанні господарських робіт у житловому секторі та на дачних ділянках, під час перебування на природі. Не залишайте вогонь без нагляду, доки він повністю не згасне. Пам’ятайте, що розпалювати вогнища дозволяється лише в безвітряну погоду під постійним наглядом і на відстані не менше 15 м від будівель та споруд. Збираючись додому, необхідно загасити вогонь водою або піском.

Щоб не сталося лиха, звертаємось з проханням дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки, цінувати своє життя та життя своїх близьких. Не наражайте себе і оточуючих вас людей на небезпеку. Завжди пам'ятайте, що тільки суворе додержання правил безпеки допоможе вам уникнути непоправного лиха.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ