У Львові "Студентська Свобода" провела спортивно-патріотичний табір "Крехів–2013"

У Львові "Студентська Свобода" провела спортивно-патріотичний табір "Крехів–2013"

25.07.13 08:02 0 873
18–22 липня 2013 року з ініціятиви Львівської "Студентської Свободи" поблизу села Крехів Жовківського району Львівської области відбувся спортивно-патріотичний табір "Крехів–2013". У заході взяли участь близько 40 молодих львів'ян.

Під час таборування молодим націоналістам вдалося впорядкувати і відновити пам'ятний знак "Борцям за волю України" поблизу Крехова. Також учасники табору поліпшували свої навички з фізичної підготовки, проводили різноманітні спортивні змагання. Таборувальники також ходили на екскурсію до монастиря Святого Миколая, а також у печери, в яких колись жили перші монахи.

Як зазначив очільник "Студентської Свободи" Львова Андрій Пшик: "Ми уже третій рік поспіль проводимо табір поблизу села Крехів. За цей час нам вдалося відновити і впорядкувати кілька пам'ятних знаків і могил воїнів УПА, ідеологічно підкувати членів організації, вишколити низку молодих активістів. Приємно, що з кожним роком кількість учасників збільшується і цей табір вже став головним щорічним вишкільним табором "Студентської Свободи" Львова".

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Папа у першій месі у ...

КОМЕНТАРІ