У Чернігові відбудеться один з найбільших у Східній Європі та єдиний в Україні фестиваль екстремальних видів спорту «AdrenalinFest»

У Чернігові відбудеться один з найбільших у Східній Європі та єдиний в Україні фестиваль екстремальних видів спорту «AdrenalinFest»

25.07.13 07:33 0 787
Про це йшла мова під час прес-конференції організаторів, яка відбулася 24 липня у приміщенні Федерації профспілкових організацій в області.

Із журналістами спілкувались в. о. заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юрій Музика, засновник та організатор фестивалю «AdrenalinFest» Руслан Мiрошнiченко і координатор цього фестивалю Анастасія Юрченко.

«Подібний захід вперше проходить в нашій області. У рамках фестивалю відбудуться заходи, спрямовані на підвищення культури як пішоходів, так і водіїв. На фестиваль запрошені діти із малозабезпечених сімей та діти-сироти. Вони зможуть отримати багато цікавої інформації про правила дорожнього руху, послухати лекції і подивитись фільми. Головне, щоб всі вони вже змалечку зрозуміли, що головне на дорозі — це безпека», — сказав Юрій Музика під час зустрічі.

Руслан Мірошнiченко підкреслив, що основною ідеєю AdrenalinFest є виведення спортивних змагань в Україні на абсолютно новий організаційний рівень. У Чернігові проходитиме третій раунд фестивалю AdrenalinFest і відбудеться він 27 липня. Очікується, що позмагатися приїдуть також автолюбителі зі сусідніх держав.

Також організатори розповіли, що маршрути деяких міських автобусів будуть подовжені до аеродрому «Півці» з тим, щоб якнайбільше чернігівців могли відвідати фестиваль.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ