У Рокитнівському районі виїзний прийом громадян провів представник МВС України

У Рокитнівському районі виїзний прийом громадян провів представник МВС України

25.07.13 08:11 0 936
У середу, 24 липня, в Рокитнівському РВ УМВС України у Рівненській області провів особистий прийом громадян заступник начальника департаменту кадрового забезпечення МВС України полковник міліції Богдан Вікторович Лизогуб.

Уже на порозі райвідділу до полковника міліції звернулася жінка з подякою. Адже саме рокитнівські правоохоронці нещодавно встановили зловмисників, які побили її чоловіка.

— Буду молитися Богу, щоб він посилав усім здоров’я, — сказала пенсіонерка.

З питанням щодо пенсійного забезпечення звернулися до Богдана Вікторовича пенсіонери органів внутрішніх справ. На що Богдан Лизогуб відповів, що керівництво МВС України тримає це питання на контролі, за можливості воно буде вирішуватися.

Після закінчення прийому громадян Богдан Вікторович зустрівся з головою районної ради Миколою Миколайовичем Грущаком. Чиновник при зустрічі наголосив, що співпраця міліції та органів виконавчої влади тут налагоджена.

— Працюємо, якщо і якісь проблеми, то спільними зусиллями ми намагаємося вирішити їх на рівні району, — зауважив Микола Грущак.

Надалі відвідали прокуратуру району та поспілкувалися з старшим прокурором молодшим радником юстиції Миколою Васильовичем Кляпком. Під час розмови Микола Васильович сказав, що претензій до працівників міліції немає так, як вони працюють оперативно. Співпраця налагоджена.

— Та не лише ми задоволені їх роботою, але і прокуратура області, — звернув увагу Микола Кляпко. — Адже завдяки їх роботі було розкрито потрійне вбивство в селі Рокитне. Нещодавно ця справа була розглянута в Рокитнівському районному суді винесено вирок зловмиснику — довічне ув’язнення.

Поспілкувалися і з першим заступником голови Валентиною Захарівною Довгаль та головою селищної ради Віктором Андрійовичем Татусем, які теж підтвердили, що правоохоронці тримають тісну співпрацю з населенням та владою.

— У нас є практика проведення сходу селища, на якому дільничний інспектор звітується перед населенням про виконану роботу, — розповів селищний голова. — А усі в кого є запитання, мають можливість отримати на них відповіді.

Наостанок зустрічі чиновники висловили побажання щодо покращення матеріального бази райвідділу.

Тетяна ЧУБИК,

Рокитнівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: на ...

КОМЕНТАРІ