У Тернополі відремонтували гематологічне відділення дитячої лікарні

У Тернополі відремонтували гематологічне відділення дитячої лікарні

25.07.13 07:41 0 939
Гематологічне відділення Тернопільської міської комунальної лікарні відремонтували та оновили. Відтепер, стіни закладу прикрашають малюнки персонажів відомих мультиплікаційних героїв. Це стало можливим завдяки реалізації соціального проекту «Кольоровий світ», який втілила у нашому місті компанії «Снєжка-Україна». Тернопільська міська рада долучилася до ремонтних робіт. З міського бюджету було виділено 50 тис. грн. та 12 тис. грн. з бюджету лікувального закладу.

За кошти міськради та благодійників було проведено ремонт в коридорі гематологічного відділення, замінено 10 вікон на металопластикові, 10 дверей на пластикові та проведено ремонт на сходових клітках.

Офіційна презентація оновленого відділення відбулася 24 липня. Участь у заході взяли: міський голова Тернополя Сергій Надал, головний лікар дитлікарні Роман Книш, начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення міськради Ростислав Левчук, представники компанії «Снєжка-Україна».

«Нам приємно, що саме Тернопіль друге місто в Україні у якому успішно реалізований всеукраїнський соціальний проект. Велика подяка компанії «Снєжка-Україна» за таку потрібну справу, яку вони зробили для наших дітей, - зазначив міський голова Сергій Надал. – Впевнений, що відтепер маленьких пацієнтів будуть стимулювати до швидкого одужання їхні улюблені герої мультфільмів. А проведений ремонт уже покращив умови перебування хворих».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ