Керівництво міліції Вінниччини оцінило роботу кінологічного центру

Керівництво міліції Вінниччини оцінило роботу кінологічного центру

25.07.13 07:00 0 845
Заступник начальника вінницької міліції Віктор Слободянюк та начальник управління карного розшуку Олександр Глянько дали оцінку роботі кінологічного центру при обласній міліції у першому півріччі 2013 року.

Основні напрямки роботи кінологічної служби, належне виконання службових обов’язків кінологами та роботу їх підопічних оцінювали керівники вінницької міліції.

Перевіряючі на власні очі пересвідчилися у пошукових здібностях службових собак, які шукали зброю, вибухівку та наркотичні речовини.

Під час здачі загального курсу дресирування чотирилапі вихованці слухняно виконували всі команди своїх господарів, а також впевнено долали смугу перешкод.

Службові собаки затримували зловмисників, шукали їх по слідах та миттєво блокували всі злочинні дії умовних негідників.

За підсумками 6 місяців 2013 року міліціонерами-кінологами за допомогою службово-розшукових собак розкрито 200 кримінальних правопорушень, серед них одне вбивство, здійснено 454 виїзди на місце пригоди, проведено понад 60 профілактичних заходів та виявлено дві одиниці вогнепальної зброї.

В кінологічній службі області працює 42 службово-розшукові собаки. В основному це німецькі вівчарки, які чудово працюють за загально-пошуковим профілем, виявлення наркотичних і вибухових речовин, зброї та боєприпасів.

Обсяг роботи кінологічної служби та її ефективність зростає, з кожним роком збільшується потреба і в фахівцях-кінологах. Кожного, хто вміє та любить працювати з собаками, хто готовий до важкої та відповідальної роботи інструктора, чекають у вінницькому кінологічному центрі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ