Харківські правоохоронці протягом доби розшукали та повернули до дому неповнолітню школярку

Харківські правоохоронці протягом доби розшукали та повернули до дому неповнолітню школярку

25.07.13 09:01 0 834
До чергового Куп’янського міськвідділу міліції за допомогою звернулася 37-річна місцева мешканка. Вона заявила про зникнення її прийомної 15-річної доньки, яка під час літніх канікул гостювала у бабусі. Жінка виявила її пропажу близько 22-ої години та негайно повідомила про це її матері.

Як з’ясувалося, дівчина мешкала у багатодітній прийомній родині, та навчалася у сьомому класі місцевої школи. І в навчальному закладі, і серед друзів та знайомих вона характеризувалася виключно з позитивного боку. Раніше неповнолітня ніколи без дозволу не покидала місце свого мешкання.

Особовим складом Куп’янського МВ негайно були розпочаті необхідні пошукові заходи по встановленню місцезнаходження дівчини. Правоохоронці обійшли усі місця, де могла побувати втікачка: сквери, парки, пляжі, автостанції, залізничні вокзали та приватні оселі, де мешкали її подруги. По всьому місту Куп’янську були розповсюджені орієнтування з фото та інформацією про зникнення дівчини.

Того ж дня під час проведення оперативно-розшукової роботи співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей знайшли школярку на одній із вулиць міста. В бесіді зі співробітниками міліції, дівчина пояснила, що вирішила втекти від бабусі, бо та її сильно насварила.

Після з’ясування усіх обставин події, втікачка повернулася до родини. На даний час дівчина знаходиться вдома зі своїми прийомними батьками.

Правоохоронці пояснили дорослим, що таких неприємних випадків можна уникнути, якщо більше уваги приділяти спілкуванню з підлітком, проявляти до нього любов та турботу.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області на ...
Наступна новина: У Севастополі в результаті ...

КОМЕНТАРІ