У Криму боєць спецпідрозділу

У Криму боєць спецпідрозділу "Беркут" врятував потопаючих

25.07.13 12:01 0 889
Завдяки гарній фізичній підготовці та готовності у будь-який момент прийти на допомогу відважний боєць полку міліції особливого призначення «Беркут» при Головному управлінні МВС України в Автономній Республіці Крим врятував 7-річну дитину та її батька.

18 липня на одному з міських пляжів у селищі Партеніт відпочивальників було небагато через похмуру погоду. Раптово правоохоронці, які патрулювали територію недалеко від пляжу, почули крики про допомогу. 23-річний міліціонер першої оперативної роти ПМОП «Беркут» Андрій Кожарський, не роздумуючи, скинув амуніцію і кинувся у воду.

- Я помітив у морі людину, яка тоне. Виявилося, батько поплив на допомогу своєму сину, але, не розрахувавши сил, сам став захлинатися. Часу на роздуми, не лишалося, довелося діяти негайно, інакше люди могли загинути, - скромно розповідає мужній хлопець, який своїм вчинком врятував відразу два життя.

Андрій працює в «Беркуті» з 2011 року, до цього служив у внутрішніх військах. Зараз навчається в Одеському університеті внутрішніх справ і мріє стати офіцером.

- Я вважаю, що зробив у житті правильний вибір, і тепер мій обов'язок - служити державі і захищати життя і безпеку людей, - продовжує Андрій.

Самовідданий вчинок молодого правоохоронця гідний поваги і є для всіх прикладом мужності і сумлінного ставлення до своїх обов'язків. З цим згоден і батько врятованого хлопчика, який звернувся до Партенітської селищної ради з листом, в якому висловлює безмірну вдячність бійцям спецпідрозділу «Беркут» і особисто молодшому сержанту міліції Андрію Кожарському за мужність і героїзм, за два врятовані життя ...

СЗГ ГУ МВС України

в АР Крим
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ