Олександр Підлубний: Творю для душі та серця

Олександр Підлубний: Творю для душі та серця

25.07.13 13:03 0 892
Правоохоронець Олександр Підлубний з села Баланівки Бершадського району почав майструвати дерев'яні рамки для ікон та фотографій ще у восьмому класі.

- Від випадкового знайомого я дізнався про мистецтво різьби по дереву. Під його керівництвом опанував ази та навчився користуватись спеціальними інструментами. Першими моїми роботами були художньо вирізьблені рамки з візерункам та малюнками для ікони Божої Матері та Христа Спасителя. Захоплення дуже прийшлось мені по душі, тому я вирішив навчатися на столяра, - згадує Олександр.

Зараз 26-річний Олександр Підлубний служить старшиною обслуговуючого персоналу та охорони Бершадського райвідділу міліції. Робота та родина лишають молодому чоловікові дуже мало часу на улюблене захоплення, але саме ставши правоохоронцем, Олександр знову взявся творити з дерева обрамлення для образів Святих.

- Зі своєю дружиною Вітою я став під вінець з двома власноруч оформленими весільними іконами. Ось такий подарунок зробив собі на весілля. Свої роботи дарую рідним, батькам та друзям. Нерідко й колеги замовляють рамки для власноручно вишитих ікон, - розповідає міліціонер.

Виготовлення однієї рамки з дерев м’яких порід - сосни, ялини, вільхи, липи, займає в майстра три-чотири доби. Старший сержант міліції Олександр Підлубний каже, що творить для душі та серця, а також для рідних.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ