Представники МВС України провели прийом громадян на Київщині

Представники МВС України провели прийом громадян на Київщині

25.07.13 15:03 0 885
Директор департаменту режимно-секретного та документального забезпечення МВС України Юрій Терещенко разом з радником міністра внутрішніх справ Василем Дурдинцем та іншими представниками здійснили прийом жителів Білоцерківщини.

Звернутися безпосередньо до керівництва МВС та поспілкуватися віч-на-віч прийшли чотирнадцять громадян. Окрім цього до розгляду Міністру було надано два колективних звернення ветеранських організацій. Ветерани органів внутрішніх справ - ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС - звернулись із проханням переглянути виплати та пенсії. Їх звернення взяв на контроль радник Міністра внутрішніх справ Василь Дурдинець, запевнивши, що днями представники ветеранських організацій будуть запрошені на прийом в Міністерство для детального розгляду цих питань.

Інші зареєстровані заяви носили цивільно-правовий характер. Уважно вислухавши людей, правоохоронці надали їм юридичну консультацію та допомогли зорієнтуватися у ситуації, що склалася.

Підбиваючи підсумки роботи громадської приймальні Юрій Терещенко зазначив, що жодна заява не залишиться без розгляду, кожна людина отримає кваліфіковану допомогу. Приємно здивували звернення жителів із словами вдячності працівникам місцевої міліції за сумлінне виконання своїх обов’язків. «За практику проведення прийомів громадян по регіонах це відбулося вперше і приємно, що люди так оцінюють роботу міліціонерів», - зазначив директор департаменту.

ВЗГ ГУМВС України

в Київській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться ...
Наступна новина: Спадкоємець британського ...

КОМЕНТАРІ