У Міністерстві внутрішніх справ гідно оцінили роботу буковинських правоохоронців

У Міністерстві внутрішніх справ гідно оцінили роботу буковинських правоохоронців

25.07.13 16:04 0 939
Про це на прес-конференції повідомив очільник обласного міліцейського відомства Олександр Демидов. Також він розповів про результати роботи правоохоронців за півріччя та найгучніші розслідування.

На початку прес-конференції керівник міліції Буковини розповів журналістам, що за результатами роботи територіальних міліцейських підрозділів за шість місяців 2013 року, згідно критеріїв оцінки МВС, міліція Буковини посідає друге місце.

Також Олександр Демидов зауважив, що звичний формат прес-конференції буде дещо змінено задля того, щоб лишити більше часу на живе спілкування. З «сухими», але необхідними цифрами статистики журналісти ознайомились, переглянувши ролик про роботу УМВС області за півріччя, а начальник УМВС коротко розповів про найбільш резонансні розслідування.

Після цього представники ЗМІ мали змогу задати питання не тільки начальнику УМВС України в Чернівецькій області Олександру Демидову, а й першому заступнику начальника УМВС - начальнику слідчого управління Валентину Сухару та заступнику начальника УМВС області – начальнику міліції громадської безпеки Ярославу Козаку.

Загалом журналісти питали про хід розкриття гучних справ, у тому числі і минулих років. Також представників ЗМІ цікавило, які відносини на складаються у міліціонерів з буковинською громадою та яким чином головний міліціонер області реагує на неправомірні дії своїх підлеглих, і яким чином він може їх захистити від неправдивих звинувачень окремих осіб.

«Працівник міліції на захищений тільки де-юре, - зазначив Олександр Миколайович, - а де-факто, ми бачимо, що досить часто правоохоронців безпідставно звинувачують у незаконному застосуванні фізичної сили. Якщо дані підтверджуються, то моя позиція досить жорстка, таким працівникам не місце в міліції. Але, досить часто ми стикаємось із тим, що зловмисники вдаються до всіляких провокацій, у тому числі і до безпідставних звинувачень правоохоронців з метою уникнення покарання».

Загалом відносини міліції з буковинцями Олександр Миколайович оцінив позитивно, адже про наявність довіри говорить не статистика опитувань, а люди, які приходять до нього на особистий прийом.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віртуальне знайомство ...
Наступна новина: На Буковині відкрили Єдиний ...

КОМЕНТАРІ