На Буковині відкрили Єдиний дозвільний центр УМВС

На Буковині відкрили Єдиний дозвільний центр УМВС

25.07.13 17:04 0 897
У Чернівцях керівник Буковинської міліції Олександр Демидов урочисто відкрив Єдиний дозвільний центр з надання адміністративних послуг населенню.

Центр працюватиме за принципом «Єдиного вікна». Тут будуть надаватися послуги Державної служби охорони, Управління Державтоінспекції та Сектору дозвільної системи, ліцензування та державного охоронного нагляду Управління громадської безпеки УМВС. Центр розташований на території УДАІ УМВС України в Чернівецькій області за адресою: місто Чернівці, вулиця Заводська, 22.

Під час свого виступу на відкритті Центру, начальник УМВС України в Чернівецькій області Олександр Демидов зазначив: «Сподіваюсь, зовсім скоро, буковинці дадуть позитивну оцінку роботі Центру. Адже відтепер вони зможуть прийти в одне приміщення, де будуть надаватись необхідні послуги. Це дасть можливість зекономити час на отримання дозволів, довідок та інших документів. Впевнений, що відкриття Центру - це величезний крок у бік прогресу та лібералізації роботи міліції».

У центрі будуть надаватись ряд адміністративних послуг, зокрема:

- отримання, придбання, перереєстрація зброї, продовження терміну її зберігання;

- реєстрація, перереєстрація та зняття з обліку транспортних засобів;

- отримання державних номерних знаків та посвідчення водія;

- отримання дозволів на перевезення небезпечних вантажів;

- отримання безкоштовної кваліфікованої консультації з питань організації охорони, безпеки життя і майна громадян;

- оформлення замовлення на охорону квартир та приміщень.

Також громадяни будуть мати можливість ознайомитися із переліком документів необхідних для отримання інших послуг, які відносяться до компетенції УМВС.

Після відкриття Центру для представників засобів масової інформації влаштували екскурсію територією Буковинської Державтоінспекції.

Начальник УДАІ УМВС області Ігор Доголіч розповів про діяльність підрозділу, ознайомив із роботою чергової частини УДАІ та запросив журналістів оглянути спецтехніку, яка допомагає співробітникам УДАІ забезпечувати безпеку дорожнього руху на автошляхах краю.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ