Буковина: Шахрай-«віртуоз» тепер на «зоні»

Буковина: Шахрай-«віртуоз» тепер на «зоні»

25.07.13 09:14 0 1078
За безпосередню причетність до серії тяжких злочинів до суворої відповідальності притягнуто 35-річного жителя Вижницького району.
При розгляді у судовому засіданні кримінальної справи була встановлена причетність молодого чоловіка до шістнадцяти (!) протиправних епізодів шахрайств, скоєних ним впродовж семи (2005-2011) років (!) в особливо великих розмірах або ж із використанням електронно-обчислювальної техніки: обіцяючи довірливим клієнтам придбати за закордоном престижну автомашину чи побутову техніку, брав у них наперед значні суми гривнями та валютою (по 3-5 тис. доларів США, по 10-30 тис. гривень) і практично одразу ж забував про свої обіцянки.
За аналогічним сценарієм йому вдалося за час протиправної діяльності «кинути» добрий десяток жителів Чернівецької та Хмельницької областей на досить солідну суму – 214 900 гривень. «клієнтів». І хоча як фігурант не утаємничувався, яких тільки комбінацій з «лівими» поштовими адресами в Інтернет-мережі не придумував, але в поле зору правоохоронців таки потрапив, а тепер за скоєне за вироком суду на чотири з половиною роки відбуває у місця суворої ізоляції від суспільства. Його також зобов’язано відшкодувати заподіяні потерпілим матеріальні збитки.
Характерно, що шахрай-«віртуоз» уже й раніше тричі притягався до відповідальності, але за щасливим збігом обставин кожного разу від покарання та колонії його «рятували» чергові амністії.


Володимир Драюк, ТУ ДСА у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ