Буковина: На «побачення» із… пістолетом

Буковина: На «побачення» із… пістолетом

25.07.13 10:18 0 1137
Днями у залі засідань Апеляційного суду Чернівецької області 23-річного жителя Новоселицького району визнано винним у злочинах на сексуальному ґрунті та у сфері моральності, взято під варту і на тривалий термін відряджено за колючий дріт.
Було встановлено, що ще у вересні-грудні 2009 року цей молодий чоловік у салоні батьківського легковика силою та погрозами (демонстрував пневматичний пістолет, який потерпіла сприймала за бойовий) здолав опір 16-річної на той час школярки та посягнув на її статеву недоторканість. Згодом знову запрошував на зустрічі та, незважаючи на супротив, всіляко розбещував. Більше того, за допомогою мобільного телефону робив «пікантні» фото, які через певний час не лише переслав їх батькам дівчини, але й виклав на спеціальну Інтернет-сторінку.
Кримінальна справа щодо насильника тривалий період розслідувалась та розглядалась у місцевому суді, по ній приймались різноманітні рішення. Зрештою, кінцеву крапку у цій не вельми етичній історії поставив Апеляційний суд, у відповідності до вироку якого фігурант за зґвалтування, розбещення неповнолітньої, виготовлення та розповсюдження порнографічних предметів тепер у місця суворої ізоляції від суспільства відбуває на сім довгих літ і зим.


Володимир Драюк, ТУ ДСА у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ