Скільки вартує сучасне секс-рабство на Буковині?

Скільки вартує сучасне секс-рабство на Буковині?

25.07.13 13:23 0 1477
До кримінальної відповідальності за серію злочинів у сфері моральності притягнуто 44-річного жителя райцентру Хотин.
У залі суду було достовірно встановлено, що фігурант впродовж минулого року «спеціалізувався» на секс-бізнесі: «посадивши» місцеву 32-річну красуню у боргову «кабалу», змушував «відпрацьовувати» кошти… власним тілом.
Власноруч серед відвідувачів барів та кафе, серед водіїв-дальнобійників, які зупинялись на міжнародній трасі «Порубне-Чернівці-Київ-Москва» перепочити, шукав любителів миттєвого «кохання» і відвозив їх для задоволення самих найпотаємніших фантазій у власний дачний будиночок, в якому в облаштованому затишному «кубельці» їх очікувала секс-рабиня. Левову долю «гонорару» за «роботу» (один сеанс «утіх» за встановленою «таксою» вартував від 200 до 500, а в окремих випадках і більше гривень) привласнював, і лише 10-15 відсотків «заробітку» залишав дівчині.
Більше того, розуміючи, що рано чи пізно його протиправною діяльністю зацікавляться правоохоронні органи, вирішив частково діяльність цього секс-конвеєра призупинити, хоча й із суттєвою матеріальною вигодою для себе. Тож почав підшуковувати людину, яка змогла б в цілому придбати у нього «живий товар» і згодом використовувати його за «призначенням» у країнах ближнього чи далекого зарубіжжя.
Зрештою, таки знайшов «клієнта» і на контрольно-пропускному пункті «Мамалига» українсько-молдовського державного кордону, що на території Новоселицького району, реалізував землячку, отримавши за неї обумовлених 5000 гривень.
Та лишень заповітна сума перекочувала із рук у руки, як на руках сутенера, а водночас і сучасного работоргівця зімкнулись металеві «браслетки» - весь процес «куплі-продажі» проходив під контролем працівників відділу боротьби з торгівлею людьми УМВС в області.
Провина фігуранта в інкримінованих злочинах (утримуванні місця розпусти та торгівлі людиною) у судовому засіданні була встановлена у повному об’ємі і за проголошеним вироком він має тепер чотири роки провести в місцях обмеження волі. Потерпіла ж по кримінальній справі після курсу реабілітаційної психологічної допомоги повернулася у рідний населений пункт, продовжує виховувати сина і про час, проведений у секс-рабстві, пригадує лише як про страшний сон…

Володимир Драюк, ТУ ДСА у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ