Закарпатська область: водолази врятували двох дітей та дорослого

Закарпатська область: водолази врятували двох дітей та дорослого

25.07.13 12:38 0 797
24 липня о 18:20 водолази Управління ДСНС України у Закарпатській області врятували двох 10-річних дітей та 34-річного чоловіка.

Як з’ясувалось, постраждалі відпочивали на річці Уж в селі Кам’яниця Ужгородського району. Вони втрьох вирішили поплавати, та не розрахувавши власні сили відпливли від берега надто далеко, де й почали тонути.

Невідомо, як би закінчилася ця пригода, якби тонучих людей не помітили інші відпочивальники. Стурбовані краяни відразу побігли до тренувальної бази Ужгородської водолазно-рятувального відділення, що знаходиться неподалік та покликали рятувальників на допомогу.

За лічені хвилини водолази витягли на берег всіх постраждалих. Діти медичної допомоги не потребували, а от чоловіку, який добряче наковтався води, рятувальники надали першу долікарську допомогу. Від подальшої госпіталізації він відмовився.

Рятувальники Управління ДСНС України у Закарпатській області звертаються до всіх краян та гостей Закарпаття з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об'єктах!

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: у серпні ...

КОМЕНТАРІ